Steffen Hou – Kommunikatøren

Alle elsker en god historie, der begejstrer, underholder og inspirerer!

Det var lysten til at fortælle historier, der fik mig til at søge ind på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Jeg ville være en del af de avissider, som jeg voksede op med i mine forældres hjem, og som jeg allerede fra barnsben kastede mig glubsk over hver morgen.

Samme dag, som jeg modtog mit eksamensbevis i 2001, stiftede jeg min første virksomhed, InMente. Jeg har faktisk aldrig i mit voksenliv været lønmodtager.

InMente var Danmarks første produktionsselskab for trykte medier med redaktioner i København, Aarhus, Aalborg og Odense.

Hos InMente udviklede vi avistillæg og magasiner. Stort set alle større bladhuse outsourcede en del af deres redaktionelle produktion til InMente, der var banebrydende i forhold til den outsourcing af journalistik, som de fleste trykte medier i dag praktiserer.

Ved siden af drev vi kommunikationsbureauet, InPublic, der rådgav om kommunikation og producerede indhold for eksempelvis banker og brancheorganisationer.

I dag rådgiver jeg fortsat om kommunikation om end fokus nu er mere digitalt. Gennem de seneste 15 år har jeg personligt samarbejdet med næsten 200 virksomheder om kommunikationsløsninger til både print og online. Heriblandt CEO’s for nogle af landets største virksomheder og flere toppolitikere. Langt den overvejende del i regi af Hou Media.

Hos Hou Media udvikler vi bl.a. film og content for virksomheder, kommuner og andre offentlige institutioner. I både ind- og udland. Vi har således løst opgaver i eksempelvis USA, Japan, Kina og en lang række europæiske lande.

Vores ambition i Hou Media er at være blandt Danmarks førende indholdsproducenter. Som bu-reau står vi på tre ben: strategisk kommunikationsrådgivning, filmproduktion og skriftlig kommunikation til print og online. Læs om os på www.houmedia.dk

Mine personlige ambitioner er, at jeg som rådgiver bidrager til at styrke dansk erhvervsliv gennem fordybende kommunikation. Og som udvikler af indhold / content marketing er mit udgangspunkt fortsat historien, der begejstrer, underholder eller inspirerer. Både som forfatter og kommunikatør.

Factbox

  • Født: Aarhus, 1975
  • Uddannelse: Journalist, 2001
  • Sprog: Dansk, spansk og engelsk
  • Kompetencer: kommunikationsrådgivning, iværksætteri, journalistik, amerikanske forhold
  • Firma: Hou Media – www.houmedia.dk